English
|
|
|
|
 
 
 De diensten

Software Ontwikkeling
Het proces en de methodologieŽn die wij gebruiken voor applicatie ontwikkeling beoogt het verbeteren van productiviteit en kwaliteit. Het aan cliŽnten opgeleverde werk voldoet gegarandeerd aan hun verwachtingen in termen van functionaliteit, kosten en leveringstijd. De gebruikte modellen zijn onder andere Agile en de Waterval methode.

  Web Ontwikkeling
Ons team van webdeskundigen kan volledige webtoepassing en websites bouwen om de productiviteit en efficiency van de cliŽnten te verhogen. Ons team combineert bruikbaarheid, uitbreidbaarheid en functionaliteit om uw zaken op het web zo efficient mogelijk af te handelen.

 Product Ontwikkeling
Lexbit kan ook de complete productontwikkeling voor haar cliŽnten uitvoeren. Het ontwikkelingsproces van een product bestaat uit de volgende stadia:

De ontwikkeling van het concept

Bedrijfsanalyse

Het bŤta testen & het testen van de markt

Technische implementatie

Introductie op de markt

Tijdens de uitvoering van deze stadia worden geconcentreert op kwaliteit, uitbreidbaarheid, flexibele en schaalbare oplossingen op te leveren.

 Database Toepassingen
Lexbit helpt u om uw gegevens op een efficiŽnte manier te organiseren en toepassingen te ontwikkelen die op uw behoeften zijn gebaseerd. Wij helpen u ook om essentiŽle gegevensmiddelen te plannen, uit te voeren, en te handhaven in het belang van de continuiteit van uw organisatie.

Content Management Systeem
Lexbit bouwt maatwerk oplossingen voor content management (CMS) aan haar cliŽnten, die volledig op hun eisen worden gebaseerd. Wij gebruiken CMS niet alleen als hulpmiddel om de content op de website dynamisch te publiceren, maar ook in formaatbeheer, revisiecontrole, het indexeren, zoeken en verkijgbaar maken van informatie.

 Offhore Ontwikkeling
Lexbit verleent de offshore ontwikkel diensten op het gebied van IT door het opzetten van specifieke ontwikkelingsteams voor projecten waarbij de locatie van uitvoering niet van belang is. Wij garanderen de kwaliteit van het werk en het halen van de deadlines. Wij zouden graag uw betrouwbare offshoring partner en/of leverancier zijn.

 
 Platformen

Unix, Linux, Windows 98/NT/2000/XP

Web/Applicatie servers

Apache, Tomcat, Microsoft IIS, Weblogic, Websphere

Programmering/Ontwikkeling

Java / J2EE, PHP, Perl, C, C++, Visual C++, ASP.NET, C#.NET, VB.NET

Databases

MySQL, Oracle, MS SQL server

Markering & Scripting

HTML, XHTML, DHTML, XML, CSS, AJAX ontwerp, GUI ontwerp, ontwerp van de lay-out van een website

 
|
|
|
|
   Contacteer Info
 

PH: + 91- 422 - 4363336

Fax:+91 422 - 2573833

info@lexbitinc.com

 
   Opdracht

Kwaliteit

Kostenefficient

Snelle en stipte levering

Betrouwbaarheid

© Alle Voorgebe*houde Rechten. De TechnologieŽn Pvt. Ltd van Lexbit.